Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Περίεργη υπόθεση: Τι συμβαίνει με συνδικαλιστικό στέλεχος και σύνδεσμο...

 


Μια περίεργη υπόθεση ταλανίζει το χώρο της διαιτησίας... και αφορά τη διαδικασία χρήσης του προσωπικού λογαριασμού συνδικαλιστικού στελέχους σε σχέση με τον σύνδεσμο που ανήκει.

Όπως αναφέρουν καλά γνωρίζοντες, τα σωματεία της ένωσης μαζί με το παράβολο συμμετοχής στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς, πλήρωναν και χρήματα για οδοιπορικά διαιτητών.

Ο κάθε διαιτητής συμπλήρωνε μια φόρμα εξόδων με απόδειξεις από βενζίνη και διατροφή,  ώστε έτσι να μπορούν να δικαιολογούνται κάθε φορά τα οδοιπορικά.  

Τα οποία συγκέντρωνε ο πρώην πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών και νυν συνδικαλιστικό στέλεχος, φτιάχνοντας λίστα σε εξέλ με όλους τους διαιτητές. Έτσι ώστε να συμφωνεί με την ένωση και ακολούθως  με επισυναπτόμενες τις αποδείξεις για τα οδοιπορικά των διαιτητών τα επέστρεφε στην ένωση.

Το συνολικό ποσό για τους διαιτητες η ένωση τα έβαζε στον προσωπικό λογαριασμό του συνδικαλιστικού παράγοντα και αυτός με την βοήθεια ενεργού διαιτητή προέβαινε στην εξόφληση - μοίρασμα των χρημάτων με μετρητά ή μεταφορά στο τραπεζικό λογαριασμό του διαιτητή απο τον προσωπικό του επίσης λογαριασμό.

Θα επανέλθουμε...

Περίεργη υπόθεση: Τι συμβαίνει με συνδικαλιστικό στέλεχος και σύνδεσμο... Reviewed by THE REFEREES on 1:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.