Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τι είπε το μπάσκετ για τον Στέλιο Συμεωνίδη...


Τι είπε το μπάσκετ για τον Στέλιο Συμεωνίδη...


 Αναφέρει ο ΣΥΔΚΑΚ: 
Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., εκφράζουν την οδύνη τους, για τοναναπάντεχο και ξαφνικό χαμό του πρώην Προέδρου της Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ. και πρώην διεθνή διαιτητή, Συμεωνίδη Στυλιανού.

Ο Στυλιανός Συμεωνίδης υπηρέτησε επί σειρά ετών το χώρο της Ελληνικής Διαιτησίας απόδιάφορες θέσεις, υπήρξε Διεθνής Διαιτητής, Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Ο.Κ. επί σειρά ετών, καθώς επίσης και κομισάριος αγώνων Εθνικών Κατηγοριών. Ένας αγνός εργάτης της Ελληνικής Διαιτησίας που τον χαρακτήριζε η πραότητα, η ακεραιότητα και η ευγένεια του χαρακτήρα του, προσφέροντας ανιδιοτελώς την αγάπη του για την διαιτησία συμβάλλοντας στην ανάπτυξη αυτής, πρεσβεύοντας πάντα τις αρχές και τις αξίες του.

Για την θλιβερή αυτή απώλεια το σύνολο των διαιτητών και μελών του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., εκφράζει τα θερμά Συλλυπητήρια του, στην οικογένεια και στον υιό του, επίσης διεθνή διαιτητή κ. Συμεωνίδη Στυλιανό και τους εύχεται κουράγιο και δύναμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.


Ο ΠΣΑΚ έγραψε:

Ο ΠΣΑΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την «απώλεια» του Στέλιου Συμεωνίδη. Μια μεγάλη σφυρίχτρα, σίγησε…


Ο ΣΕΠΚ έγραψε:

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζει την θλίψη του για τον χαμό του Στέλιου Συμεωνίδη. Ο εκλιπών υπήρξε ένας άνθρωπος που αγάπησε πολύ το μπάσκετ και εργάστηκε σε αυτό με την ιδιότητα του διαιτητή, σφυρίζοντας για σχεδόν τρεις δεκαετίες. Ο ΣΕΠΚ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του, στην οικογένεια και τους οικείους του Στέλιου Συμεωνίδη.


Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τα συλληπητήρια της: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του παλαίμαχου διαιτητή και άλλοτε προέδρου της ΚΕΔ, Στέλιου Συμεωνίδη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».


Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Στέλιου Συμεωνίδη εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Αναλυτικά αναφέρεται:


Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Στέλιου Συμεωνίδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, έχοντας αφήσει στη διάρκεια της καριέρας του το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στο χώρο της Ελληνικής διαιτησίας.


Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.

Τι είπε το μπάσκετ για τον Στέλιο Συμεωνίδη... Reviewed by THE REFEREES on 10:39 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.