Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι παρουσίες και οι απουσίες στην κηδεία του Στέλιου Συμεωνίδη...

 


Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον ιερό ναό Δώδεκα Αποστόλων, στα Πεύκα... παρουσία πλήθους κόσμου. 


Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού, παράγοντες, παίκτες και διαιτητές της καλαθοσφαίρισης, συνδημότες και συμπολίτες του εκλιπόντος, μεταξύ αυτών, τοπικοί βουλευτές, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο στενός φίλος του εκλιπόντος, πρώην δήμαρχος Καλαμαριάς, Χριστόδουλος Οικονομίδης.


Από την ΟΔΚΕ παρέστη ο Παντελής Ελευθεριάδης και από τον συνδέσμους Θεσσαλονίκης και Σερρών οι Πουρσανίδης, Δραγκίογλου. Αν δεν κάνουμε λάθος ήταν και οι μοναδικοί πρόεδροι συνδέσμων διαιτησίας από τη βόρεια Ελλάδα, κάτι που προξένησε εντύπωση. Είδαμε και τον Τάκη Τσαγκρώνη με τον οποιο είχαν άριστες σχέσεις.


Εκεί ήταν οι πρώην συνεργάτες του Ζαβλανός, Κορομηλάς και Μητσόπουλος και Αλέκος Σιμητόπουλος. Την ΚΕΔ εκπροσώπησε ο Στέλιος Κουκουλεκίδης όχι, όμως και ο Δημήτρης Μπήτης. 


Είδαμε τους Τσιρτσιμάλη, Θεοδώρου, Φουντζήλας Τζιομπάνο, την οικογένεια Αγραφιώτη, τον Κώστα Τσούλη με τον γιο του, τον Στέφανο Δέλλα, τον Γιαννούλης, τον Καρατζουλίδης, τον Ζεϊμπέκη τους Ζέρβα, Καλαφάτη,  Καράουγλου, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Οι παρουσίες και οι απουσίες στην κηδεία του Στέλιου Συμεωνίδη... Reviewed by THE REFEREES on 2:12 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.