Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Επίθεση κατά διαιτητών και κριτών!!! (γιατί επικράτησε αναστάτωση...)


Σύγχυση επικράτησε τις τελευταίες ημέρες από την επίθεση εις βάρος διαιτητών και κριτών...

εξαιτίας της καθυστερημένης προσέλευσής τους σε αγώνες του ΦΟ Αριδαίας... Γι' αυτό και υπήρξε τοποθέτηση επί του θέματος... 

Αναλυτικά:


Η ασυλία των διαιτητών της ΕΚΑΣΚΕΜ πρέπει να τελειώσει. Είμαι είκοσι επτά χρόνια αθλητής μπάσκετ και τέτοια ασυδοσία δεν έχω ξαναδεί. Σήμερα ήταν ο τρίτος αγώνας από τους τέσσερις τελευταίους που αγωνιστήκαμε και οι διαιτητές προσήλθαν καθυστερημένα. Συγκεκριμένα στον αγώνα Αετός Κιλκίς – ΦΟ Αριδαίας ο διαιτητής Καρυπίδης και η γραμματεία προσήλθαν πέντε λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα.

Στον αγώνα ΦΟ Αριδαίας – Εργόναθλος ο διαιτητής Χανός προσήλθε πέντε λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα. Σήμερα στον αγώνα Εδεσσαϊκός – ΦΟ Αριδαίας οι διαιτητές Νικολαΐδης και Χατζηκώστας προσήλθαν ακριβώς την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα.

Και στις τρεις περιπτώσεις οι αγώνες ξεκίνησαν με δέκα λεπτά καθυστέρηση. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΚΑΣΚΕΜ ήταν ενήμερη για τις δύο πρώτες περιπτώσεις, αλλά δεν υπήρξε καμία ποινή προς τους διαιτητές. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι διαιτητές αναγράφουν ψευδώς στο φύλλο αγώνος ότι ο αγώνας ξεκίνησε την προγραμματισμένη ώρα έναρξης.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι η προβλεπόμενη πειθαρχική ποινή σε περίπτωση καθυστερημένης αδικαιολόγητης προσέλευσης σε αγώνα, και η πλημμελής αναγραφή του φύλλου αγώνα είναι αποκλεισμός είκοσι ημερολογιακών ημερών.

Διαιτητές που δεν σέβονται τη διοργάνωση, τους αθλητές και τον κόσμο, σφυρίζουν ακόμα έχοντας ασυλία από την ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ.

Επίθεση κατά διαιτητών και κριτών!!! (γιατί επικράτησε αναστάτωση...) Reviewed by THE REFEREES on 9:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.