Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σοβαρό ατόπημα από τον Φασούλα!!! (καλά οι σύμβουλοί του δεν τον προστάτευσαν;)


Ο Παναγιώτης Φασούλας υπέπεσε σε ένα ατόπημα και το υποδεικνύουμε τάχιστα... 


Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Παναγιώτης Φασούλας, έστειλε ένα μήνυμα, το οποίο όμως δεν συνάδει με τις Άγιες τούτες ημέρες. Αφού πρώτα μας εύχεται καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά, αφού πρώτα μας μιλάει για ειρήνη και υγεία, αναφέρεται σε απειλές, επιτροπές δεοντολογίας, μηχανισμούς καταστολής. 


Γράφει για ελιτίστικες διοργανώσεις λαμπρών ονομάτων, κενών σε ουσία, για τις «γραμματείες» του Λιόλιου και απευθύνει κάλεσμα σε όλους για τις εκλογές... Το απόλυτο αυτο-καλάθι από πλευράς της αράχνης...


Εν μέσω των Άγιων αυτών ημερών έρχεται ο Παναγιώτης Φασούλας να κάνει μικροπολιτική και να αναφερθεί στις εκλογές που είναι περίπου σε ένα χρόνο. Να θυμίσουμε απλά σ' έναν από τους σπουδαίους Έλληνες παίκτες ότι οι ημέρες των Χριστουγέννων συμβολίζουν αγάπη, ελπίδα και ομόνοια και ουδεμία σχέση έχει με τόσο μικρά πράγματα, όπως είναι οι εκλογές. 


Από έναν αθλητή που αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση και πρόσφερε στον ελληνικό αθλητισμό θα περιμέναμε τις Άγιες τούτες ημέρες να μας μιλήσει:


  • Για την ανιδιοτελή προσφορά αγάπης, φροντίδας και παροχής υλικών και συναισθηματικών αγαθών προς τον συνάνθρωπο...


  • Για την ανάγκη της ενότητας (ας είναι και του μπάσκετ), όπου η οικογένεια θα συγκεντρώνεται όλη μαζί για να γιορτάσει τη γέννηση του Χριστού....

Ήταν λάθος να συμπεριλάβει στις ευχές του και ζητήματα που αφορούν τόσο μικρά πράγματα εν μέσω Χριστουγέννων. Και να θυμίσουμε στον Παναγιώτη Φασούλα την ανακωχή των Χριστουγέννων:


Στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, στις ημέρες των πρώτων Χριστουγέννων από την έναρξη του πολέμου, οι Γερμανοί και Βρετανοί στρατιώτες άρχισαν να φωνάζουν ευχές για τις γιορτές. Ανεμίζοντας λευκές σημαίες είχαν συνάντηση σε ουδέτερη ζώνη και αντάλλαξαν ευχές, δώρα, τσιγάρα, αλκοόλ και σοκολάτες. Ακόμα και κουμπιά των στολών τους ως αναμνηστικά. Η ανεπίσημη ανακωχή επεκτάθηκε και σε τομείς του μετώπου που πολεμούσαν οι Γάλλοι με τους Γερμανούς. 
Σοβαρό ατόπημα από τον Φασούλα!!! (καλά οι σύμβουλοί του δεν τον προστάτευσαν;) Reviewed by THE REFEREES on 12:56 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.