Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

ΕΣΚΑΒΔΕ 2050: Αλλάζουν τα πάντα στην ένωση!!! (με το βλέμμα στο μέλλον...)

 


Αλλάζουν όλα στην ΕΣΚΑΒΔΕ, πριν βουλιάξουν...


Ο νέος πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ, Θανάσης Κυβερνήτης, μίλησε στην εκπομπή «Κάθε πόλη μια μπασκέτα» με τον Αργύρη Παγαρτάνη. Και να τι είπε:


Στο αναπτυξιακό κομμάτι πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να πιάσουμε τον μέσο όρο. Πρέπει να πιστέψουμε στο κεντρικό σχέδιο της ΕΟΚ. Η ΕΟΚ εδώ και χρόνια δουλεύει και η φιλοσοφία της είναι να δουλέψει όλη η Ελλάδα ένα κεντρικό σχέδιο. Αυτό πρέπει να το πιστέψουμε εμείς και να το εκτελέσουμε σωστά για να δούμε τα αποτελέσματά του. 

Η Ένωση δεν είναι μια Ένωση του… 2024, σαν μηχανογράφηση, σαν επαφή με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σαν επαφή ακόμα και με την ΕΟΚ. Χωρίς να συνεργάζεσαι με την ΕΟΚ δεν έχεις και ελπίδα να εξελιχθείς και να βοηθήσεις τα σωματεία.


Θα προωθήσουμε το αναπτυξιακό κομμάτι με live streaming. Θέλουμε ο γονιός να βλέπει το παιδί του. Πέρα απ’ την εξωστρέφεια του αθλήματος, πέρα απ’ το ότι μπορεί να βοηθήσει ένα ταλέντο να το δει μια ομάδα από άλλη περιοχή, θέλουμε και να βοηθήσουμε ψυχολογικά τους γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους και να χαίρονται.

ΕΣΚΑΒΔΕ 2050: Αλλάζουν τα πάντα στην ένωση!!! (με το βλέμμα στο μέλλον...) Reviewed by THE REFEREES on 8:58 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.