Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα έντονα παράπονα για τη διαιτησία!!! (δείτε τα όπως δεν τα έχετε δει...)

 


Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό...στο ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.


Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι τα παράονα του Κώστα Σλούκα, θεωρώντας ότι με ένα συγκεκριμένο σφύριγμα οι διαιτητές έκριναν το παιχνίδι.


Η διοργανώτρια ανάρτησε ένα βίντεο, το οποίο έχει τραβηχτεί από τη κάμερα όπου φοράει ο διαιτητής στο στήθος. Με τον τρόπο αυτό είδαμε και ακούσαμε τι συνέβη στο  ματς.


Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος που είχε ο Κώστας Σλούκας με τον διαιτητή στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, όπου του λέει: «Επιτρέπετε το physical παιχνίδι και σφυρίζετε αυτό; Νομίζω πως κρίνατε το παιχνίδι, δε συμφωνείς;».


Είδαμε επίσης και παράπονα του Τόμας Γουόκαπ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, όταν ο διεθνής γκαρντ ζήτησε φάουλ αλλά ο διαιτητής Ράντοβιτς του απάντησε ξεκάθαρα: «Καταλαβαίνω, αλλά πρέπει να θέσουμε κριτήρια, οπότε δε θα σφυρίζουμε το παραμικρό».


Μην ξεχάσουμε και τη διαμαρτυρία του Μπαρτζώκα για ένα κλέψιμο στο οποίο δόθηκε φάουλ κατά του Ολυμπιακού... Δείτε το βίντεο:



Τα έντονα παράπονα για τη διαιτησία!!! (δείτε τα όπως δεν τα έχετε δει...) Reviewed by THE REFEREES on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.