Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πλήρης επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Οι 3 "σωματοφύλακες" του Βαγγέλη Λιόλου!!! (το who is who των συμπαικτών του...)

Βαγγέλης Λιόλιος τέλος από την ΚΑΕ... Η ενασχόλησή του με την ΕΟΚ δεν θα του αφήνει χρόνο για την ΚΑΕ...
και έτσι κατέληξε στην προσθήκη των Μπακαλάρου, Τριανταφυλίδη και Μπίτα...

ΟΙ Γκρίζοι Λύκοι αποκάλυψαν τις προθέσεις του Βαγγέλη Λιόλιου αρχικά υπό τον τίτλο Αλλάζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς μεγάλης ΚΑΕ!!! (σοβαρός επιχειρηματίας αναλαμβάνει το τιμόνι...) δηλαδή πριν από 12 ημέρες και χθες Τετάρτη έγραψαν Αποκλειστικό: Αλλάζει σελίδα ο Προμηθέας!!! (νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ΚΑΕ, ...αποσύρεται ο Λιόλιος)


Όχι, πως δεν ήταν δίπλα στον Βαγγέλη Λιόλιο, όμως, αναλαμβάνουν ενεργό πλέον ρόλο στην ΚΑΕ. Λένε ότι χωρίς καλούς συνεργάτες, χωρίς καλή ομάδα δεν πας μακριά και ο Βαγγέλης Λιόλιος στηρίζεται στους 3... σωματοφύλακες για τα θέματα του Προμηθέα. 


Ποιοι είναι οι νέοι συμπαίκτες του Mr Coffee Island; 


Κώστας Μπακαλάρος 

Ο Κώστας Μπακαλάρος είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στον τομέα διακίνησης ποτών και αναψυκτικών. Εκεί κάπου στα διόδια έχει αγοράσει εκτάσεις και έχει δημιουργήσει τις μονάδες του, όπου τροφοδοτεί τη νοτιο-δυτική Ελλάδα. 

Ο ίδιος σκεφτόταν να κατέβει δήμαρχος Πατρέων με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά δεν το έπραξε, ενώ ο αδελφός του ήταν πολλά χρόνια αντιδήμαρχος. Παράλληλα, ήταν ο χρηματοδότης της ΠΑΕ Παναχαϊκής, ενώ ήταν ο κύριος χρηματοδότης της Ολυμπιάδας, όπου επί εποχής της οικογένειας χτίστηκε το γήπεδο. 

Θανάσης Τριανταφυλλίδης 

Ασχολιόταν και πριν με τον Προμηθέα. Είναι ο επίσημος διανομέας τσιγάρων στη Δυτική Ελλάδα.



Σοφοκλής Μπίτας 

Έδινε πάντα χρήματα στον Γλαύκο. Είναι ιδιοκτήτης των Μύλων Αχαΐας και κρατάει το τιμόνι. Το χωριό  Τόσκες πλέον δεν υπάρχει επειδή «γκρεμίστηκε» λόγω του φράγματος Πείρου Παραπείρου. Όμως Μπίτας δεν ξέχασε ποτέ την πατρίδα του και δημιούργησε το αλεύρι «τόσκες»!
Πλήρης επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Οι 3 "σωματοφύλακες" του Βαγγέλη Λιόλου!!! (το who is who των συμπαικτών του...) Reviewed by THE REFEREES on 7:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.