Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Άρχισαν τα ...όργανα στην ΕΣΚΑ: 2 σοβαρές καταγγελίες φίμωσης και αδιαφάνειας κατά της διοίκησης της ΕΣΚΑ για τις εκλογές!!!


Δυο σοβαρές - σοβαρότατες καταγγελίες έγιναν κατά της διοίκησης της ΕΣΚΑ παραμονή των εκλογών...




Η υποψήφια για τακτικό μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑ, Έλενα Σκόπα, κατέθεσε έγγραφο στη διοίκηση της ένωσης, σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν 2 σοβαρές παραλείψεις και συγκεκριμένα:


  • Στην ΓΣ θα μετέχουν μόνο τα 109 σωματεία επί συνόλου 180 μελών!!! Δηλαδή, θα στερήσουν το λόγο και το δικαίωμα παρουσίας στη συνέλευση σχεδόν από το 40% των σωματείων που τόσα χρόνια αγωνίζονται στην ΕΣΚΑ. Είναι ξεκάθαρο ότι επιχειρείται φίμωση του εκλογικού σώματος από τον Αλεξόπουλο και τους συν αυτώ...


  • Δεν έχει σταλεί η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής στα σωματεία, προκειμένου να ελεγχθεί και να εγκριθεί ή όχι ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, αφού όπως αναφέρει η Έλενα Σκόπα "απειλούν τη διαφάνεια, τη δημοκρατικότητα και τη νομιμότητα της Γενικής Συνέλευσης"...



Μην εκπλαγείτε αν οι εκλογές της ΕΣΚΑ συνεχιστούν σε αίθουσες δικαστηρίων, μια και οι καταγγελίες είναι σοβαρές...  Αναλυτικά το έγγραφο που στάλθηκε:

  

 

Προς Πρόεδρο και Ειδική Γραμματέα της ΕΣΚΑ

Στις 2 Ιουνίου αποστείλατε επιστολή σε φορείς της Πολιτείας για άδεια δια ζώσης διεξαγωγής της Γ.Σ., τονίζοντας ότι επίκειται συνάθροιση εκπροσώπων 109 σωματείων με δικαίωμα ψήφου αλλά και των συμμετεχόντων σωματείων/μελών με δικαίωμα παρουσίας και λόγου στη Γ.Σ. ανερχομένων σε 180.

Εντούτοις δεν έχετε δώσει τη δυνατότα στα σωματεία αυτά να συμμετέχουν στη Γ.Σ. και να ασκήσουν το δικαίωμα συμμετοχής και λόγου, καθώς δεν έχετε αποστείλει σύνδεσμο για τη σύνδεση των εκπρσώπων τους με το zoom meeting της Γ.Σ.

Επίσης δεν έχει αποσταλεί η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής της οποίας επιλαμβάνεται η Γ.Σ. σύμφωνα με το Καταστατικό, ως προϋπόθεση της λογοδοσίας του απερχόμενου Δ.Σ..

Τα παραπάνω είναι προϋπόθεση για τη νόμιμη και έγκυρη σύγκληση και διεξαγωγή της Γ.Σ.και ο αποκλεισμός τόσων μελών από τη συμμετοχή τους στη Γ.Σ., όπως και η έλλειψη έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής, απειλούν τη διαφάνεια, τη δημοκρατικότητα και τη νομιμότητα της Γενικής Συνέλευσης.  

Παρακαλώ για τις έγγραφες εξηγήσεις σας.

Έλενα Σκόπα

Ανεξάρτητη υποψήφια για τακτικό μέλος του Δ.Σ.


Άρχισαν τα ...όργανα στην ΕΣΚΑ: 2 σοβαρές καταγγελίες φίμωσης και αδιαφάνειας κατά της διοίκησης της ΕΣΚΑ για τις εκλογές!!! Reviewed by THE REFEREES on 3:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.