Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα συγχαρητήρια Παπανικολάου στον επανεκλεγέντα πρόεδρο Χάρη Μελετίου...

 


Η νίκη του Χάρη Μελετίου είναι αναμφισβήτητα, μεγάλη διότι είχε να παλέψει με τον συνασπισμό Φασούλα, Λιόλιου... 

Τα Σωματεία όμως, του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης τόσο στον ίδιο όσο και στους συμβούλους του οι οποίοι θα κυβερνήσουν την επόμενη μέρα της ΕΣΚΑΣΕ. 


Ο Άγγελος Παπανικολάου, υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, έστειλε τα συγχαρητήρια στον Χάρη Μελετίου αλλά και στα μέλη του ΔΣ... Αναλυτικά: 


Στις σημερινές εκλογές της ΕΣΚΑΣΕ τα Σωματεία έδωσαν καθαρή εντολή στον επανεκλεγέντα Πρόεδρο, Χάρη Μελετίου, να συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό το έργο της ανάπτυξης και της προώθησης του Ελληνικού Μπάσκετ. Μαζί, βεβαίως, με τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΚΑΣΕ, παλαιότερα και νεότερα.
Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τον Χάρη Μελετίου για την εκλογή του ως Πρόεδρος της Ένωσης. Του εύχομαι καλή θητεία, δύναμη και σοφία στο έργο του, που ούτως ή άλλως έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια.
Παράλληλα, συγχαίρω τους παλαιότερους για την επανεκλογή τους, δεδομένου ότι είχαν και θα εξακολουθήσουν να το πράττουν, ως πρωταρχικό στόχο την πρόοδο του Αθλήματος. Συγχαίρω τέλος και τους νεοκλεγμένους συμβούλους και τους εύχομαι να επιδείξουν αγαστή συνεργασία και ομοψυχία.

Τα συγχαρητήρια Παπανικολάου στον επανεκλεγέντα πρόεδρο Χάρη Μελετίου... Reviewed by THE REFEREES on 8:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.