Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έλλειμμα 35 χιλιάδων ευρώ παρουσιάζει η ΕΣΚΑ!!! (έρχεται η καταψήφιση του οικονομικού απολογισμού στη διοίκηση Αλεξόπουλου;)

 


Έλλειμμα 35 χιλιάδων ευρώ παρουσιάζει το ταμείο της ΕΣΚΑ, κάτι που αναμένεται να μην περάσει απαρατήρητο... από τα αθηναϊκά σωματεία!!!  

Προφανώς για το λόγο αυτό και δεν έχει δώσει link για την γενική συνέλευση στα σωματεία που δεν ψηφίζουν αλλά και σε παράγοντες που το ζητούν, ο Γιάννης Αλεξόπουλος, ο οποίος θέλει να ...περάσει κάτω από το χαλάκι το χρέος της ένωσης!!! 



Την ώρα που στο Συνέδριο του ΚΚΕ βρισκόντουσαν πάνω από 1.000 άτομα, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, ο Γιάννης Αλεξόπουλος αποφάσισε οι εκλογές να γίνουν μέσω Ζευς γιατί τα σωματεία της ΕΣΚΑ είναι 180 και υπάρχει ΚΥΑ!!! Αυτά που δεν είπε είναι:

  • Τα σωματεία που ψηφίζουν είναι 110 άρα έπρεπε να γίνει με φυσική παρουσία...


  • Η ΚΥΑ πλέον δεν υφίσταται...


Γιατί όμως αποφάσισε ο ίδιος και οι σύμβουλοι του ΔΣ να γίνουν με ηλεκτρονική ψηφοφορία οι εκλογές; Για 3 λόγους:



  1. Δεν ήθελε να απολογηθεί για το χρέος των 35 χιλιάδων ευρώ στα 180 σωματεία, ώστε να μην "λαβωθεί"!!! Γι' αυτό και δεν τους δίνει link για τη ΓΣ της ΕΣΚΑ, όπως θα όφειλε τουλάχιστον σε ηθικό κομμάτι...


  2. Γνώριζε ότι αν θα γινόταν με φυσική παρουσία ενδεχόμενως να ψήφιζαν δεκάδες σωματεία με δικαστικές αποφάσεις, κάτι που δεν τον συνέφερε!!!


  3. Θεωρούσε ότι τα σωματεία του Λιόλιου θα τον υποστήριζαν, όπως συνέβη στην περίπτωση του Ανδρέου στην ΕΣΚΑΣΕ και ότι δεν θα κατέβαινε στις εκλογές ο Βασίλης Ντάκουρης... 

Έλλειμμα 35 χιλιάδων ευρώ παρουσιάζει η ΕΣΚΑ!!! (έρχεται η καταψήφιση του οικονομικού απολογισμού στη διοίκηση Αλεξόπουλου;) Reviewed by THE REFEREES on 8:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.