Έκτακτο συμβούλιο της ΕΟΚ για την ΟΔΚΕ!!! (χωρίς την παρουσία μελών της ομοσπονδίας...)

 


Μάλλον θεωρεί "αμπελοχώραφά του" τη διαιτησία... ο Βαγγέλης Λιόλιος και εντάσσει την ΟΔΚΕ μέσα στα ζητήματα της ΕΟΚ.


Αύριο το απόγευμα θα διεξαχθεί διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο αναφέρεται ως κεντρικό θέμα έγγραφο στην ΟΔΚΕ και η λειτουργία της ΚΕΔ. Με απλά ...ελληνικά ο πρόεδρος της ΕΟΚ θα θελήσει να "βάλει χέρι" σε μια ανεξάρτητη ομοσπονδία λες και αποτελεί ...ένωση!!!


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Β. Λιόλιος θα επιτεθεί στην ΟΔΚΕ, μη ξεχνώντας προφανώς:


  • Τα 4 μεγάλα "όχι" που είπε η ΟΔΚΕ στα "θέλω και τα πρέπει" της ΕΟΚ (διαβάστε εδώ


  • Το έγγραφο της ΟΔΚΕ για την επαγγελματική διαιτησία, που στάλθηκε στον ΕΣΑΚΕ (διαβάστε εδώ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, όπως αποκάλυψαν οι Γκρίζοι Λύκοι, έγινε "πυρ και μανία" από την επιστολή της ΟΔΚΕ, θεωρώντας ότι η ΕΟΚ έχει το μοναδικό προνόμιο της άποψης για την ελληνική διαιτησία. 

  

Όπως λέγεται, πάντως, θα συζητηθεί το θέμα της ΟΔΚΕ, χωρίς αυτή να υπάγεται στην ΕΟΚ και κυρίως, δίχως την παροουσία εκπροσώπου της. Είναι αλήθεια, ηθικό; 


ΥΓ. Στα θέματα είναι η σύσταση επιτροπών για το Ευρωμπάσκετ, καθώς και η επιστροφή εξόδων για τα αναπτυξιακά...