Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νομοθετική ρύθμιση ετοιμάζει ο Αυγενάκης για τις εκλογές στις ομοσπονδίες!!! (πλήρης επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων...)

Οι Γκρίζοι Λύκοι είχαν αποκαλύψει ότι το σενάριο να μεταφερθούν οι εκλογές των ομοσπονδιών του χρόνου είναι εφικτό... Υπό τον τίτλο...

Αποκλειστικό: Πότε θα γίνουν οι εκλογές της ΕΟΚ!!! (και της ΟΔΚΕ επίσης...) έγραφαν το αυτονόητο: Ότι αν μετατεθούν οι Ολυμπιακοί αγώνες υπάρχει περίπτωση να συμβεί και για τις εκλογές.

Σύμφωνα με το άρθρο 22 του νόμου 2725/1999 το διοικητικό συμβούλιο της αθλητικής ομοσπονδίας εκλέγεται για τετραετή θητεία εντός του τελευταίου τετραμήνου του έτους διεξαγωγής των Ολυμπιακών αγώνων.


Γι' αυτό και μόλις ανακοινώθηκε η μετάθεση των Ολυμπιακών αγώνων από το γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη υπήρξαν οι πρώτες διαρροές περί νομοθετικής παρέμβασης που  επεξεργάζεται η ΓΓΑ, ώστε οι εκλογές να γίνουν το Φθινόπωρο!!!

Ήταν ξεκάθαρο τι θα συνέβαινε και αμέσως ο Αυγενάκης προέβη σε διαρροή και ταυτόχρονα το περιβάλλον φέρεται να είπε ότι είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα να παραμείνουν οι ίδιες διοικήσεις άλλον ένα χρόνο.

Για το θέμα των εκλογών μίλησε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ, Σπύρος Καπράλος και είπε: 

"Η σημερινή νομοθεσία προβλέπει ότι οι διάρκεια είναι τετραετής και λήγει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το επόμενο διάστημα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να γίνουν οι εκλογές σε κάθε αθλητική ομοσπονδία. Τώρα θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις αν αυτό θα μετατεθεί για ένα χρόνο αργότερα ή όχι..."



Προφανώς βιάστηκαν τα ...παπαγαλάκια και οι "κηπουροί" να μας διαψεύσουν, αλλά να είναι καλά οι διαρροές του περιβάλλοντος Αυγενάκη.  

Νομοθετική ρύθμιση ετοιμάζει ο Αυγενάκης για τις εκλογές στις ομοσπονδίες!!! (πλήρης επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων...) Reviewed by THE REFEREES on 10:09 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.