Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Καταπληκτική δουλειά σε συνδέσμους διαιτητών!!! (ουσιώδεις πληροφορίες για τους διαιτητές...)

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε συνηθίσει να ακούμε έναν διαρκή μονόλογο στις εκπαιδεύσεις. 
Ο εθνικός καθηγητής να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια. Χωρίς φαντασία, χωρίς δημιουργικότητα και κυρίως, με συγκεντρωτικό τρόπο. 


Χθες Σάββατο έγινε η τρίωρη εκπαιδευτική τηλεδιάσκεψη, μέσω της πλατφόρμας Zoom, μεταξύ των συνδέσμων Κατερίνης, Ημαθίας και Κιλκίς.



Τα θέματα του σεμιναρίου ήταν:



  1. Το Αντιαθλητικό σφάλμα με ομιλητή το μέλος της ΚΕΔ και καθηγητής διαιτησίας ΦΙΜΠΑ, Γιώργος Τανατζής.
  2. Συμβουλές για την εκγύμναση των διαιτητών με ομιλητή το μέλος του συνδέσμου Κατερίνης και καθηγητή φυσικής αγωγής αλλά και κομισάριο εθνικών κατηγοριών, Τέλη Γιαμούζη.


Ο σύνδεσμος της Κατερίνης έστειλε ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη, στους προέδρους και φίλους των συνδέσμων Ημαθίας & Κιλκίς, Γιώργο Καραμανλή και Πλούταρχο Ελευθεριάδη, στον Γιώργο Τανατζη και στον Τέλη Γιαμούζη για τις άρτιες και περιεκτικές τους παρουσιάσεις, τον πρόεδρο της Ο.Δ.Κ.Ε, Κωνσταντίνο Μπούσια, τον ειδικό γραμματέα της Ο.Δ.Κ.Ε., Παντελή Ελευθεριάδη, τον διεθνή διαιτητή του συνδέσμου Αττικής, Ηλία Κορομηλά και τον πρώην πρόεδρο του συνδέσμου Κυκλάδων, Γιώργο Ηπιώτη

Καταπληκτική δουλειά σε συνδέσμους διαιτητών!!! (ουσιώδεις πληροφορίες για τους διαιτητές...) Reviewed by THE REFEREES on 2:34 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.